bakkis
header
bakkis

Valokuvaus

Valokuvaus on kulkenut rakkaana harrastuksena kautta vuosien. Myös oopperalaulajan työ on vienyt miehen niin erikoisiin paikkoihin ja tilanteisiin, että ne on aina ollut pakko ikuistaa muistoksi. Olen ottanut valokuvia niin omista suvun juhlista kuin Savonlinnan oopperajuhlista, koskenlaskusta ja mökkielämästä. Joitakin kasvikuvia olen ottanut mm. myös WSOY:n Kodin Suuri Puutarha -kirjasarjaan.

Suomen Kansallisooppera eri alojen ammattilaisineen on rikas väriläiskä valokuvaajalle. Yksityiskohdat tarpeistosta tai oopperalaulajan puvusta on ollut välillä pakko vangita filmille tai kuten nykyään - polttaa biteiksi. Oopperan henkilökunta on saanut usein katsella ottamiani kuvia Operaatiot-lehdessämme. Kollegat ovat myös käyttäneet palveluani hyväkseen halutessaan kuvan roolihahmostaan.

VäISäSEN KUVA JA SäVEL (Y-tunnus: 2369224-9)

Olen perustanut yksityistoiminimen VäISäSEN KUVA JA SäVEL, jonka toimialana on mm.’laulava valokuvaaja’ –palvelu, studiokuvaus, juhlien valokuvaus, konsertointi, laulaja + kitara ym.. Hääkuvauksissa sekä eri juhlien yhteydessä tämä laulava valokuvaaja on toiminut erinomaisesti.

Esiintyjät tarvitsevat aina omaa mainosmateriaalia, joten kuvaan ja työstän myös konserttiesitteet ja mainoslehtiset.

Helposti mukana kulkevat studiosalamat tulevat haluamaasi paikkaan vaivattomasti ja sekä hää- että ylioppilaskuvaukset onnistuvat missä vaan.

valokuvauskalustoni:
NIKON D850 FX-runko
NIKON D750 FX-runko
NIKON AF-S NIKKOR 24-70 f/2.8 ED
NIKON AF-S NIKKOR 70-200 f/2.8 GII ED
NIKON AF-S NIKKOR 24-120 f/4 G ED
TAMRON SP 150-600 f/5-6.3
SIGMA 50 f/1.4 DG
NIKON SPEEDLIGHT SB-910 ja SB-900 salamat
ELINCHROM studiosalamat hajoittimineen

kuvankäsittelyyn Photoshop+Lightroom CC